Fly Prishtina
 • Stuttgart - PRISHTINA
  Stuttgart - PRISHTINA
  Nächster Flug:   Mi, 17 JUL   17:40

  Aktueller Preis ab € 165.00.-
 • DUS - PRISHTINA
  DUS - PRISHTINA
  Nächster Flug:   Mi, 17 JUL   16:05

  Aktueller Preis ab € 399.99.-
 • BASEL - PRISHTINA
  BASEL - PRISHTINA
  Nächster Flug:   Mi, 17 JUL   06:00

 • PRISHTINA - Stuttgart
  PRISHTINA - Stuttgart
  Nächster Flug:   Mi, 17 JUL   14:3520 + 6 kg

Gepäck

Check-in

Frei

Sitzplatzreservierung

Frei


Laptop

Rezervoni Online

Hapat që duhet ndjekur për rezervim online me Fly Prishtina
Kur rezervoni fluturime, rent-a-car, etj.

 • 1Zgjidhni rezervimin
 • 2Shënoni të dhënat tuaja dhe kryeni pagesën
 • 3Konfirmimin e pranoni menjeher përmes Emailit
Reezervo Fluturimin tani