Fly Prishtina
 • Stuttgart - PRISHTINA
  Stuttgart - PRISHTINA
  Fluturimi tjetër:   Enj, 18 JUL   17:40

  Çmimi aktual prej € 149.00.-
 • DUS - PRISHTINA
  DUS - PRISHTINA
  Fluturimi tjetër:   Enj, 18 JUL   15:40

  Çmimi aktual prej € 349.99.-
 • BASEL - PRISHTINA
  BASEL - PRISHTINA
  Fluturimi tjetër:   Enj, 18 JUL   06:00

 • PRISHTINA - Stuttgart
  PRISHTINA - Stuttgart
  Fluturimi tjetër:   Enj, 18 JUL   14:3520 + 6 kg

Bagazh

Check-in

Falas

Rezervimi i Vendit

Falas


Laptop

Rezervoni Online

Hapat që duhet ndjekur për rezervim online me Fly Prishtina
Kur rezervoni fluturime, rent-a-car, etj.

 • 1Zgjidhni rezervimin
 • 2Shënoni të dhënat tuaja dhe kryeni pagesën
 • 3Konfirmimin e pranoni menjeher përmes Emailit
Reezervo Fluturimin tani